kopings-mailis

Alla inlägg under oktober 2015

Av Mailis Oskarsson - 19 oktober 2015 19:46

Skulden förgör människan Vi tar på oss de osanna beskyllningar som kommer från andras munnari tron att de har rätt och vi har fel. Detta är enligt fiendens ritningar och att skapa sprittring är ett av hans kännetecken och om vi dessutom har en läggning sedan tidigare i livet attta på oss orealistisk skuld, så går vi i skuldfällan gång på gång i tron på att det är något naturligt hos oss. Vi märker det helt enkelt inte därför att vi har levt i denna livslögn i så många år, att vi tar det som vardagligt att gå med dåligt samvete för att andra har ingett oss det. De spyr ut och vi tar emot och detta tillstånd kommer att leda oss till döden på det ena eller andra sättet, om vi inte på något sätt blir fria och får förlåtelse. Skuldkänslor är som en förtärande eld inombords som ligger där och pyr hela tiden och förgör människor. Skulden maler i tankebanor och i känslolivet och det enda den har att förmedla, är negativa tankar och känslor som förr eller senare leder till ilska utåt eller inåt som depression. Skuld läggs på skuld och till slut är skåpet fullt och det brister och rasar ihop, om vi inte blir räddade dessförinnan


Tänkvärda ord:


 

Av Mailis Oskarsson - 17 oktober 2015 21:13

               

Tänkvärda ord:

 

Av Mailis Oskarsson - 14 oktober 2015 22:12

       

Tänkvärda ord:

 



Av Mailis Oskarsson - 13 oktober 2015 15:25

       

Av Mailis Oskarsson - 11 oktober 2015 23:09

Tänkvärda ord:

   

Av Mailis Oskarsson - 9 oktober 2015 22:13

 

Tänkvärda ord:

 

Av Mailis Oskarsson - 8 oktober 2015 21:15

När pappan skulle hämta sin son till maten så möttes han av en väldigt ovanlig syn.
Pojkens rum var rent och ordentligt städat. På skrivbordet upptäckte pappan ett brev som var märkt "PAPPA". Chocken blevtill oro. Pappan tog upp brevet och började läsa..

 

Kära pappa,

 

Det är med stor sorg jag skriver det här brevet. Jag har rymt med min flickvän Anja, eftersom jag vet att du och mamma skulle ställa till med en scen om ni visste om det här. Jag älskar henne och hon är jättesnäll, men jag vet att du inte skulle inte tycka om hennes piercingar, tatueringar, skinnkläder och det faktum att hon är flera år äldre än mig. Det är inte bara det att hon är min kärlek pappa. Hon är också gravid.

 

Anja säger att vi kommer att bli lyckliga ihop. Jag har flyttat till hennes husvagn ute i skogen och det finns mängder med ved som kommer räcka hela vintern. Vi vill verkligen ha fler barn sen. Anja har dessutom öppnat mina ögon, jag förstår nu att marijuana verkligen inte är så farligt. Vi kommer att odla själva och sen sälja det till andra för att kunna köpa heroin och metamfetamin som Anja säger att vi behöver. Vi hoppas också på att bromsmedicinen mot Anjas hiv kommer hjälpa henne att må bättre.

 

Oroa dig inte pappa. Jag är 15 år och kan ta hand om mig själv. Så småningom så kommer vi komma tillbaka och hälsa på dig och mamma, så att ni kan få träffa era barnbarn.

 

Vänliga hälsningar

Din son Lucas

 

P.S Pappa. Inget av det här jag skrivit är sant. Jag är hemma hos Stefan. Jag ville egentligen bara påminna dig om att det finns värre saker än betygsvarningen från skolan som ligger på skrivbordet. Ring mig när du lugnat ner dig så jag kan komma hem.


 


Av Mailis Oskarsson - 7 oktober 2015 22:27

 

Tänkvärda ord:

 

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Väder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards